HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
The Time Is
Latest topics
» lari xcenter
Thu Jan 24, 2013 12:22 pm by Alduin

» Assalamualaikum
Thu Jan 24, 2013 11:31 am by Alduin

» enjin kancil stdard upgrade turbo kit...
Sat Dec 15, 2012 4:44 pm by joekar

» haloo
Sat Dec 15, 2012 4:40 pm by joekar

» ~yun is here~
Fri Jan 13, 2012 7:57 pm by y-Hyun

» Haloo.....
Sun Jul 18, 2010 4:34 am by randy

» Cara untuk run 2 YM pada masa yang sama
Sat Jul 17, 2010 1:44 am by juju

» all about tuning and turbo kit
Thu Jun 17, 2010 11:54 pm by ken

» New Myvi 2o1o
Tue Apr 13, 2010 10:28 pm by __p_yE__.com

» VIP Cars
Sat Oct 31, 2009 7:52 am by randy

Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
September 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Hit Counter
Free Website Counter
Top posters
randy
 
Trv_86
 
::JEX::
 
__p_yE__.com
 
j_a_Y
 
z3t_ex
 
mie-boy
 
martinicious
 
neo-vic
 
waaamaina
 
Statistics
We have 46 registered users
The newest registered user is ogunjanni

Our users have posted a total of 1356 messages in 106 subjects

Share | 
 

 geng

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
mie-boy
Airman First Class
Airman First Class
avatar

Male
Number of posts : 84
Age : 29
Location : kota kinabalu,sabah
Job : minarex resources sdn bhd
Registration date : 2009-02-16

PostSubject: geng   Fri Feb 27, 2009 9:32 pm

bgs kita buat satu room utk rekot semua aktiviti yg kita buat..amcm?..so org boleh tengok setiap perkembangan reunite n apa yg terjdi time aktiviti yg di buat..sy cuma bg cadangan jak loo...
Back to top Go down
View user profile
::JEX::
Web Master
Web Master
avatar

Male
Number of posts : 216
Age : 30
Location : Kota Kinabalu
Job : Graphic Designer
Registration date : 2009-02-13

PostSubject: Re: geng   Fri Feb 27, 2009 10:24 pm

mie-boy wrote:
bgs kita buat satu room utk rekot semua aktiviti yg kita buat..amcm?..so org boleh tengok setiap perkembangan reunite n apa yg terjdi time aktiviti yg di buat..sy cuma bg cadangan jak loo...

ok cadangan yg bagus.. nti kami akan pertimbangkan.. TQ 4 supporting us! cheers

_________________
Back to top Go down
View user profile http://reunite.twilight-mania.com
AYU
Airman
Airman


Female
Number of posts : 4
Age : 33
Location : KK
Job : Acc clerk
Registration date : 2009-02-17

PostSubject: Re: geng   Mon Mar 02, 2009 4:51 pm

mie-boy wrote:
bgs kita buat satu room utk rekot semua aktiviti yg kita buat..amcm?..so org boleh tengok setiap perkembangan reunite n apa yg terjdi time aktiviti yg di buat..sy cuma bg cadangan jak loo...

ya btl tu..sekurang2nya..dak baru mcm aq ni
tau gak apa2 aktiviti reunite buat.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
z3t_ex
Airman First Class
Airman First Class
avatar

Male
Number of posts : 99
Age : 47
Location : car cockpit
Job : slayer
Registration date : 2009-02-17

PostSubject: Re: geng   Tue Mar 03, 2009 3:33 am

ya btl juga tu..
Back to top Go down
View user profile
j_a_Y
VIP Member
VIP Member
avatar

Male
Number of posts : 127
Age : 30
Location : kota kinabalu
Job : tourist guide
Registration date : 2009-02-15

PostSubject: Re: geng   Tue Mar 03, 2009 4:44 pm

yup idea yg bgus tp nie harus di pertimbangkn dlu oleh org2 kuat reunite apa2 pun bgus cadangan tue aq pun sokong uhhuhu lol!
Back to top Go down
View user profile
mie-boy
Airman First Class
Airman First Class
avatar

Male
Number of posts : 84
Age : 29
Location : kota kinabalu,sabah
Job : minarex resources sdn bhd
Registration date : 2009-02-16

PostSubject: Re: geng   Wed Mar 04, 2009 10:17 am

ok tu geng,lgpn stiap kali sy chat kat ym..msti sy suru drg join web reunite,so org lain bleh tengok semua perkembangan aktiviti yg kita buat,org pun boleh tertarik dgn reunite...so ramai gak yg akan join reunite,,members pn makin banyak... lol! ,lama2 kedai salim pn penuh tiap mlm minggu semua org reunite ja la...kn geng..
Back to top Go down
View user profile
Trv_86
Administrator
Administrator
avatar

Male
Number of posts : 240
Age : 31
Location : Kota Kinabalu
Job : Computer Tech
Registration date : 2009-02-16

PostSubject: Re: geng   Thu Mar 05, 2009 11:18 am

Ok ... Cadangan yang cukup bagus... bagus juga la supaya semua orang tau perkembangan kita... cheers

_________________
TrevoR
trevor.philip86@gmail.com
Back to top Go down
View user profile
waaamaina
VIP Member
VIP Member


Male
Number of posts : 15
Age : 30
Location : kay-kay
Job : student
Registration date : 2009-02-21

PostSubject: re   Thu Mar 05, 2009 6:32 pm

btl tue....
bgs bg org2 yg jauh mcm sy....
kamu bg tau jak sy cne
Back to top Go down
View user profile
mie-boy
Airman First Class
Airman First Class
avatar

Male
Number of posts : 84
Age : 29
Location : kota kinabalu,sabah
Job : minarex resources sdn bhd
Registration date : 2009-02-16

PostSubject: Re: geng   Fri Mar 06, 2009 10:27 am

lama2 reunite pun meluas...yg pnting rmai yg sport la,lg ramai lg mantap..so skrg kita kena buat somthing yg bleh buat org tertarik dengan reunite..eeemmm...sapa ada cadangan lain bleh kemukakan cadangan masing2..kerja sama tu penting dlm sesebuah team..so jngn malu2 kemukakn cadangan..semua cadangan bleh dipertimbangkn..right????? cheers

lol!
Back to top Go down
View user profile
waaamaina
VIP Member
VIP Member


Male
Number of posts : 15
Age : 30
Location : kay-kay
Job : student
Registration date : 2009-02-21

PostSubject: re   Fri Mar 06, 2009 5:25 pm

bgs2....
kita bincang la...
selain dr trip g ranau...
kta nk bt pa pla....
mcm ada trip lg ka....
Back to top Go down
View user profile
mie-boy
Airman First Class
Airman First Class
avatar

Male
Number of posts : 84
Age : 29
Location : kota kinabalu,sabah
Job : minarex resources sdn bhd
Registration date : 2009-02-16

PostSubject: Re: geng   Sat Mar 07, 2009 10:36 am

Arrow sy rasa buat sementara ni kita buat yg simple2 dulu plan tu..coz kita ni baru lg geng..mau p ranau tu terlampau besar tu plan..tunggu la member ramai baru buat plan yg jauh2.. Very Happy , Idea kita buat perkemahan ka kat tepi pantai..mlm bleh kumpul ramai2 keliling unggun api...amcm Question ..sy bg cadangan yg simple ja la lol!
Back to top Go down
View user profile
__p_yE__.com
Senior Airman
Senior Airman
avatar

Male
Number of posts : 135
Age : 30
Location : key Bee as cow boy town
Job : still riot..
Registration date : 2009-03-07

PostSubject: Re: geng   Sat Mar 07, 2009 10:45 pm

owh mcm perkhemahan plak kan..
keliling ungun api..
nyanyi2..
siul..
makan2 cheers mesti siok tu kan..
Back to top Go down
View user profile
randy
Administrator
Administrator
avatar

Male
Number of posts : 291
Age : 28
Location : Luyang~Lintas
Job : sTudent
Registration date : 2009-02-15

PostSubject: Re: geng   Sun Mar 08, 2009 1:19 am

ble bha tue bro..
ble join juga kalo mau.. cyclops cyclops cyclops
Back to top Go down
View user profile http://www.turbomaniac88.blogspot.com
mie-boy
Airman First Class
Airman First Class
avatar

Male
Number of posts : 84
Age : 29
Location : kota kinabalu,sabah
Job : minarex resources sdn bhd
Registration date : 2009-02-16

PostSubject: Re: geng   Sun Mar 08, 2009 1:44 am

mau ramai2 la sepakat buat plan bru best....,,,siok tu.semua tido kat dlm kreta c jep..amcm???..ada alarm lg..klu nyamuk dekat ngan kreta jep comfirm alarm bunyi..tik,tik,tik...ahahah lol!
Back to top Go down
View user profile
randy
Administrator
Administrator
avatar

Male
Number of posts : 291
Age : 28
Location : Luyang~Lintas
Job : sTudent
Registration date : 2009-02-15

PostSubject: Re: geng   Sun Mar 08, 2009 1:50 am

ya..
muat tue suma sumbat dlm keta c jep..
ada neon biru2 lgi d dlm kn.. Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile http://www.turbomaniac88.blogspot.com
__p_yE__.com
Senior Airman
Senior Airman
avatar

Male
Number of posts : 135
Age : 30
Location : key Bee as cow boy town
Job : still riot..
Registration date : 2009-03-07

PostSubject: Re: geng   Sun Mar 08, 2009 2:12 am

randy wrote:
ya..
muat tue suma sumbat dlm keta c jep..
ada neon biru2 lgi d dlm kn.. Laughing Laughing Laughing

uik ngam tu klu muat..
ada lampu biru lagi nah jdi clubbing tu kereta hahaha
Back to top Go down
View user profile
mie-boy
Airman First Class
Airman First Class
avatar

Male
Number of posts : 84
Age : 29
Location : kota kinabalu,sabah
Job : minarex resources sdn bhd
Registration date : 2009-02-16

PostSubject: Re: geng   Sun Mar 08, 2009 2:21 am

bleh ba..kreta c jep kn power..klu kena ketuk,hhuhuhuh..bhaya tu..silap2 kita kena ketuk balik oleh kreta dia..
Back to top Go down
View user profile
__p_yE__.com
Senior Airman
Senior Airman
avatar

Male
Number of posts : 135
Age : 30
Location : key Bee as cow boy town
Job : still riot..
Registration date : 2009-03-07

PostSubject: Re: geng   Sun Mar 08, 2009 12:44 pm

mie-boy wrote:
bleh ba..kreta c jep kn power..klu kena ketuk,hhuhuhuh..bhaya tu..silap2 kita kena ketuk balik oleh kreta dia..

uik pndi membalas kah...
bahaya tu.,,silap2 owner yg membalas..ahaha
Back to top Go down
View user profile
j_a_Y
VIP Member
VIP Member
avatar

Male
Number of posts : 127
Age : 30
Location : kota kinabalu
Job : tourist guide
Registration date : 2009-02-15

PostSubject: Re: geng   Mon Mar 09, 2009 3:00 pm

cadangan yg baik punya...kta bt yg dekat2 dlu sbb klu jauh2 x syoklah klu ada yg x dpt pgkn....kta bt mcm p beach ker ble jg bergambar2 kat sna jd gallery pun x jg kosong mcm tue sja apa mcm org2 kuat reunite mau bincang nie jan biar kn gallery tue kosong skurang2nya mskknlah gambar2 member reunite supaya org ble kenal sapa2 muka team reunite nie lol!
Back to top Go down
View user profile
__p_yE__.com
Senior Airman
Senior Airman
avatar

Male
Number of posts : 135
Age : 30
Location : key Bee as cow boy town
Job : still riot..
Registration date : 2009-03-07

PostSubject: Re: geng   Mon Mar 09, 2009 7:52 pm

j_a_Y wrote:
cadangan yg baik punya...kta bt yg dekat2 dlu sbb klu jauh2 x syoklah klu ada yg x dpt pgkn....kta bt mcm p beach ker ble jg bergambar2 kat sna jd gallery pun x jg kosong mcm tue sja apa mcm org2 kuat reunite mau bincang nie jan biar kn gallery tue kosong skurang2nya mskknlah gambar2 member reunite supaya org ble kenal sapa2 muka team reunite nie lol!


uik aku fkr akU ja ndak kenal kmU,,,
rupanya rmi lagi yg blum berkenal2 plak kan..haha...
aku pki topeng lah tu time supaya ndak nmpk muka..
tu pun kLu aku terjoin la haha Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
mie-boy
Airman First Class
Airman First Class
avatar

Male
Number of posts : 84
Age : 29
Location : kota kinabalu,sabah
Job : minarex resources sdn bhd
Registration date : 2009-02-16

PostSubject: Re: geng   Tue Mar 10, 2009 12:13 pm

bleh gak pkai topeng ja...janji join sekali,,lg ramai lg bgs,apa kata kita buar bulan ni...pas jd plan ni bru fikir plan lain... cheers
Back to top Go down
View user profile
j_a_Y
VIP Member
VIP Member
avatar

Male
Number of posts : 127
Age : 30
Location : kota kinabalu
Job : tourist guide
Registration date : 2009-02-15

PostSubject: Re: geng   Tue Mar 10, 2009 4:34 pm

mie-boy wrote:
bleh gak pkai topeng ja...janji join sekali,,lg ramai lg bgs,apa kata kita buar bulan ni...pas jd plan ni bru fikir plan lain... cheers

kena bincang dlu bro ngan org2 kuat reunite,bln nie klu jd bt ja yg paling dkat mcm beach,pulau atau bt party skit jumpa ramai2 apa mcm??? cherry
Back to top Go down
View user profile
waaamaina
VIP Member
VIP Member


Male
Number of posts : 15
Age : 30
Location : kay-kay
Job : student
Registration date : 2009-02-21

PostSubject: re   Tue Mar 10, 2009 6:17 pm

huhu.....
bla lah kamu punya aktiviti tue????
ble sy join sekaki ka????
haha
Back to top Go down
View user profile
randy
Administrator
Administrator
avatar

Male
Number of posts : 291
Age : 28
Location : Luyang~Lintas
Job : sTudent
Registration date : 2009-02-15

PostSubject: Re: geng   Tue Mar 10, 2009 7:29 pm

j_a_Y wrote:
mie-boy wrote:
bleh gak pkai topeng ja...janji join sekali,,lg ramai lg bgs,apa kata kita buar bulan ni...pas jd plan ni bru fikir plan lain... cheers

kena bincang dlu bro ngan org2 kuat reunite,bln nie klu jd bt ja yg paling dkat mcm beach,pulau atau bt party skit jumpa ramai2 apa mcm??? cherry

kmu jak bha atur..
janji ramai org join..
ok larr.. cheers
Back to top Go down
View user profile http://www.turbomaniac88.blogspot.com
Trv_86
Administrator
Administrator
avatar

Male
Number of posts : 240
Age : 31
Location : Kota Kinabalu
Job : Computer Tech
Registration date : 2009-02-16

PostSubject: Re: geng   Wed Mar 11, 2009 12:15 am

Waaa.... bha... bersama2 kita kasi mantap REUNITE nie... sebelum tue, time first time kita gathering nanti, akan ada la tue sesi suai kenal... bagi yang lum kenal2 lar... cheers cheers cheers

_________________
TrevoR
trevor.philip86@gmail.com
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: geng   

Back to top Go down
 
geng
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: UPGRADING SITE :: COMMENT & SUGGESTION-
Jump to: