HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
The Time Is
Latest topics
» lari xcenter
Thu Jan 24, 2013 12:22 pm by Alduin

» Assalamualaikum
Thu Jan 24, 2013 11:31 am by Alduin

» enjin kancil stdard upgrade turbo kit...
Sat Dec 15, 2012 4:44 pm by joekar

» haloo
Sat Dec 15, 2012 4:40 pm by joekar

» ~yun is here~
Fri Jan 13, 2012 7:57 pm by y-Hyun

» Haloo.....
Sun Jul 18, 2010 4:34 am by randy

» Cara untuk run 2 YM pada masa yang sama
Sat Jul 17, 2010 1:44 am by juju

» all about tuning and turbo kit
Thu Jun 17, 2010 11:54 pm by ken

» New Myvi 2o1o
Tue Apr 13, 2010 10:28 pm by __p_yE__.com

» VIP Cars
Sat Oct 31, 2009 7:52 am by randy

Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
November 2017
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
CalendarCalendar
Hit Counter
Free Website Counter
Top posters
randy
 
Trv_86
 
::JEX::
 
__p_yE__.com
 
j_a_Y
 
z3t_ex
 
mie-boy
 
martinicious
 
neo-vic
 
waaamaina
 
Statistics
We have 46 registered users
The newest registered user is ogunjanni

Our users have posted a total of 1356 messages in 106 subjects

Share | 
 

 sapa2 nak bt aktiviti kat pulau

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
j_a_Y
VIP Member
VIP Member
avatar

Male
Number of posts : 127
Age : 30
Location : kota kinabalu
Job : tourist guide
Registration date : 2009-02-15

PostSubject: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   Tue Feb 17, 2009 7:04 pm








sapa2 yg nak p pulau nak snorkeling,picnic(berkelah) blhlah hubungi no ini 0168210143 jay sy akn urus aktiviti itu dgn kebenaran dr saudara trev or jex sbb kta satu team kta kena ada kata sepakat dahulu ok harap sumer member2 faham apa2 pun santai beb..... lol!
Back to top Go down
View user profile
::JEX::
Web Master
Web Master
avatar

Male
Number of posts : 216
Age : 30
Location : Kota Kinabalu
Job : Graphic Designer
Registration date : 2009-02-13

PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   Tue Feb 17, 2009 7:31 pm

TQ for informing us.. hope ada jgk 1 hari nti kita ramai2 p pulau hehehe~~ cheers
Back to top Go down
View user profile http://reunite.twilight-mania.com
randy
Administrator
Administrator
avatar

Male
Number of posts : 291
Age : 29
Location : Luyang~Lintas
Job : sTudent
Registration date : 2009-02-15

PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   Tue Feb 17, 2009 9:45 pm

kalau ble..
list down harga atau pakej2 yg d tawarkn..
lgi best gitu.. Very Happy

Back to top Go down
View user profile http://www.turbomaniac88.blogspot.com
Trv_86
Administrator
Administrator
avatar

Male
Number of posts : 240
Age : 31
Location : Kota Kinabalu
Job : Computer Tech
Registration date : 2009-02-16

PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   Tue Feb 17, 2009 10:11 pm

Bha.. buli bha geng.. kasi list down la dulu berapa harga.. semua la bha... jay jadi tour guide..hehe cheers jangan la terlampau mahal bha geng...
Back to top Go down
View user profile
j_a_Y
VIP Member
VIP Member
avatar

Male
Number of posts : 127
Age : 30
Location : kota kinabalu
Job : tourist guide
Registration date : 2009-02-15

PostSubject: perhatian   Thu Feb 19, 2009 8:04 am

kepada sumer member2 dlm team reunite,sy sdh selidik2 harga2 ke pulau atau satu lg hooping island maksudnya pergi ke pulau2 yg berlainan dlm satu hari....harga yg sy ble tawarkn setiap seorg utk pergi satu island adalah rm18.00 seorg x termsk enterance fee ke pulau juz return boat dr pulau manukan,mamutik,dah sapi blk ke jeti....harga nie hanya berkuatkuasa jika sy yg urus dgn salah satu tour company sebab jika org lain harga yg diberikn kepada kamu adalah rm150 ke atas termsk buffet lunch itu pun klu kamu berduit kamu blh ikut pakej tue if sekiranya ada salah seorg dr kta mau bajet xkn kta biarkn member satu tue xda mkn kn....so fikir2knlah bkn apa tp nie peringatan kta satu team sma2 ssh sma2 senang ok sumer sapa2 berminat juz reply......enjoy 0o0o0o klu kta ramai2 pergi lol!
Back to top Go down
View user profile
::JEX::
Web Master
Web Master
avatar

Male
Number of posts : 216
Age : 30
Location : Kota Kinabalu
Job : Graphic Designer
Registration date : 2009-02-13

PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   Thu Feb 19, 2009 9:26 am

cadangan yg sgt baik ni.. nti kalo suma setuju kita ble buat ni.. apa2 pun update slalu ttg harga ni k bro.. farao
Back to top Go down
View user profile http://reunite.twilight-mania.com
j_a_Y
VIP Member
VIP Member
avatar

Male
Number of posts : 127
Age : 30
Location : kota kinabalu
Job : tourist guide
Registration date : 2009-02-15

PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   Thu Feb 19, 2009 12:44 pm

ok bro xda mslh nnt ada perubahan ttg harga sy akn inform korang sumer....
Back to top Go down
View user profile
__p_yE__.com
Senior Airman
Senior Airman
avatar

Male
Number of posts : 135
Age : 31
Location : key Bee as cow boy town
Job : still riot..
Registration date : 2009-03-07

PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   Sat Mar 07, 2009 11:57 pm

owh sdh di rancang kah ni?.
pG pulau yeahh..!!
siuk nya tu...
aku stuju tu kata sepakat membawa berkat hehe..
bah jgn di kasi lama kmu jk pg..
aku di kL ni..Very Happy..haha
Back to top Go down
View user profile
j_a_Y
VIP Member
VIP Member
avatar

Male
Number of posts : 127
Age : 30
Location : kota kinabalu
Job : tourist guide
Registration date : 2009-02-15

PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   Mon Mar 09, 2009 3:43 pm

__p_yE__.com wrote:
owh sdh di rancang kah ni?.
pG pulau yeahh..!!
siuk nya tu...
aku stuju tu kata sepakat membawa berkat hehe..
bah jgn di kasi lama kmu jk pg..
aku di kL ni..Very Happy..haha


lah geng ko d kl pula nie bila ko p sabah nie....
What a Face
Back to top Go down
View user profile
Trv_86
Administrator
Administrator
avatar

Male
Number of posts : 240
Age : 31
Location : Kota Kinabalu
Job : Computer Tech
Registration date : 2009-02-16

PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   Wed Mar 11, 2009 2:17 am

Lek bha...
kalo teda halangan,
jadi juga bha kita semua g pulau... hehe...
tapi semuja mesti berbincang dgn lebih teliti la dulu... cheers

_________________
TrevoR
trevor.philip86@gmail.com
Back to top Go down
View user profile
mie-boy
Airman First Class
Airman First Class
avatar

Male
Number of posts : 84
Age : 29
Location : kota kinabalu,sabah
Job : minarex resources sdn bhd
Registration date : 2009-02-16

PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   Wed Mar 11, 2009 10:47 am

uiii..pulau!!!!! affraid ,best owhhh..hopely jd la plan maw p pulau tu..best tu geng.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
__p_yE__.com
Senior Airman
Senior Airman
avatar

Male
Number of posts : 135
Age : 31
Location : key Bee as cow boy town
Job : still riot..
Registration date : 2009-03-07

PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   Wed Mar 11, 2009 6:31 pm

p pulau mana kmU plan ni,,
pulau sipadan kah hehe...
Back to top Go down
View user profile
randy
Administrator
Administrator
avatar

Male
Number of posts : 291
Age : 29
Location : Luyang~Lintas
Job : sTudent
Registration date : 2009-02-15

PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   Wed Mar 11, 2009 10:35 pm

__p_yE__.com wrote:
p pulau mana kmU plan ni,,
pulau sipadan kah hehe...

p pulau gaya..
ada berani??.. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile http://www.turbomaniac88.blogspot.com
::JEX::
Web Master
Web Master
avatar

Male
Number of posts : 216
Age : 30
Location : Kota Kinabalu
Job : Graphic Designer
Registration date : 2009-02-13

PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   Wed Mar 11, 2009 11:33 pm

gilakk c randy ni hahaha~ ko dlu la tgk ada brita balik kk ka nda wkakakaka~ rendeer

_________________
Back to top Go down
View user profile http://reunite.twilight-mania.com
__p_yE__.com
Senior Airman
Senior Airman
avatar

Male
Number of posts : 135
Age : 31
Location : key Bee as cow boy town
Job : still riot..
Registration date : 2009-03-07

PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   Thu Mar 12, 2009 12:50 pm

randy wrote:
__p_yE__.com wrote:
p pulau mana kmU plan ni,,
pulau sipadan kah hehe...

p pulau gaya..
ada berani??.. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

bha duluan lah kmu klu p pulau gaya lol!
nanti jak aku follow hahaha. flower
Back to top Go down
View user profile
mie-boy
Airman First Class
Airman First Class
avatar

Male
Number of posts : 84
Age : 29
Location : kota kinabalu,sabah
Job : minarex resources sdn bhd
Registration date : 2009-02-16

PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   Mon Mar 16, 2009 12:03 pm

uii...kmu ingat c rendy ndak berani ka???...dia tu asal dri pulau gaya tu affraid ...ahahahahaa.... cyclops
Back to top Go down
View user profile
Trv_86
Administrator
Administrator
avatar

Male
Number of posts : 240
Age : 31
Location : Kota Kinabalu
Job : Computer Tech
Registration date : 2009-02-16

PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   Sun Mar 22, 2009 10:06 am

mie-boy wrote:
uii...kmu ingat c rendy ndak berani ka???...dia tu asal dri pulau gaya tu affraid ...ahahahahaa.... cyclops

Jangan mula off topic lagi arr.. hehehe... Exclamation

_________________
TrevoR
trevor.philip86@gmail.com
Back to top Go down
View user profile
Trv_86
Administrator
Administrator
avatar

Male
Number of posts : 240
Age : 31
Location : Kota Kinabalu
Job : Computer Tech
Registration date : 2009-02-16

PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   Sun Mar 22, 2009 10:09 am

randy wrote:
__p_yE__.com wrote:
p pulau mana kmU plan ni,,
pulau sipadan kah hehe...

p pulau gaya..
ada berani??.. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Bahaya Bro nie... pegi pulau gaya arr... hahahaha..
Kalo mo bajet murah, sana la yang paling ngam... ekekeke... Suspect

_________________
TrevoR
trevor.philip86@gmail.com
Back to top Go down
View user profile
j_a_Y
VIP Member
VIP Member
avatar

Male
Number of posts : 127
Age : 30
Location : kota kinabalu
Job : tourist guide
Registration date : 2009-02-15

PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   Mon Mar 23, 2009 2:19 pm

uiks out dah topic kamu nie.....adesssss pulau gaya x tmsklah mateee kta klu mau p sna adedede kamurang nie huhu lol!
Back to top Go down
View user profile
Trv_86
Administrator
Administrator
avatar

Male
Number of posts : 240
Age : 31
Location : Kota Kinabalu
Job : Computer Tech
Registration date : 2009-02-16

PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   Sun Mar 29, 2009 9:09 am

j_a_Y wrote:
uiks out dah topic kamu nie.....adesssss pulau gaya x tmsklah mateee kta klu mau p sna adedede kamurang nie huhu lol!

Hahaha.... diorang betul2 mo p pulau gaya bha mungkin nie.... paling murah kan.. Mad

_________________
TrevoR
trevor.philip86@gmail.com
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   

Back to top Go down
 
sapa2 nak bt aktiviti kat pulau
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: BUSINESS CENTRE :: SERVICES-
Jump to: