HomeGallerySearchRegisterLog in
The Time Is
Latest topics
» lari xcenter
sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptyThu Jan 24, 2013 12:22 pm by Alduin

» Assalamualaikum
sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptyThu Jan 24, 2013 11:31 am by Alduin

» enjin kancil stdard upgrade turbo kit...
sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptySat Dec 15, 2012 4:44 pm by joekar

» haloo
sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptySat Dec 15, 2012 4:40 pm by joekar

» ~yun is here~
sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptyFri Jan 13, 2012 7:57 pm by y-Hyun

» Haloo.....
sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptySun Jul 18, 2010 4:34 am by randy

» Cara untuk run 2 YM pada masa yang sama
sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptySat Jul 17, 2010 1:44 am by juju

» all about tuning and turbo kit
sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptyThu Jun 17, 2010 11:54 pm by ken

» New Myvi 2o1o
sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptyTue Apr 13, 2010 10:28 pm by __p_yE__.com

» VIP Cars
sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptySat Oct 31, 2009 7:52 am by randy

Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
December 2019
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
CalendarCalendar
Hit Counter
Free Website Counter
Top posters
randy
sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Vote_lcapsapa2 nak bt aktiviti kat pulau Voting_barsapa2 nak bt aktiviti kat pulau Vote_rcap 
Trv_86
sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Vote_lcapsapa2 nak bt aktiviti kat pulau Voting_barsapa2 nak bt aktiviti kat pulau Vote_rcap 
::JEX::
sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Vote_lcapsapa2 nak bt aktiviti kat pulau Voting_barsapa2 nak bt aktiviti kat pulau Vote_rcap 
__p_yE__.com
sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Vote_lcapsapa2 nak bt aktiviti kat pulau Voting_barsapa2 nak bt aktiviti kat pulau Vote_rcap 
j_a_Y
sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Vote_lcapsapa2 nak bt aktiviti kat pulau Voting_barsapa2 nak bt aktiviti kat pulau Vote_rcap 
z3t_ex
sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Vote_lcapsapa2 nak bt aktiviti kat pulau Voting_barsapa2 nak bt aktiviti kat pulau Vote_rcap 
mie-boy
sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Vote_lcapsapa2 nak bt aktiviti kat pulau Voting_barsapa2 nak bt aktiviti kat pulau Vote_rcap 
martinicious
sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Vote_lcapsapa2 nak bt aktiviti kat pulau Voting_barsapa2 nak bt aktiviti kat pulau Vote_rcap 
neo-vic
sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Vote_lcapsapa2 nak bt aktiviti kat pulau Voting_barsapa2 nak bt aktiviti kat pulau Vote_rcap 
waaamaina
sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Vote_lcapsapa2 nak bt aktiviti kat pulau Voting_barsapa2 nak bt aktiviti kat pulau Vote_rcap 
Statistics
We have 46 registered users
The newest registered user is ogunjanni

Our users have posted a total of 1356 messages in 106 subjects

Share
 

 sapa2 nak bt aktiviti kat pulau

Go down 
AuthorMessage
j_a_Y
VIP Member
VIP Member
j_a_Y

Male
Number of posts : 127
Age : 32
Location : kota kinabalu
Job : tourist guide
Registration date : 2009-02-15

sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Empty
PostSubject: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptyTue Feb 17, 2009 7:04 pm

sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Mamuti10

sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Manuka10

sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Manuka11


sapa2 yg nak p pulau nak snorkeling,picnic(berkelah) blhlah hubungi no ini 0168210143 jay sy akn urus aktiviti itu dgn kebenaran dr saudara trev or jex sbb kta satu team kta kena ada kata sepakat dahulu ok harap sumer member2 faham apa2 pun santai beb..... lol!
Back to top Go down
::JEX::
Web Master
Web Master
::JEX::

Male
Number of posts : 216
Age : 32
Location : Kota Kinabalu
Job : Graphic Designer
Registration date : 2009-02-13

sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Empty
PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptyTue Feb 17, 2009 7:31 pm

TQ for informing us.. hope ada jgk 1 hari nti kita ramai2 p pulau hehehe~~ cheers
Back to top Go down
http://reunite.twilight-mania.com
randy
Administrator
Administrator
randy

Male
Number of posts : 291
Age : 31
Location : Luyang~Lintas
Job : sTudent
Registration date : 2009-02-15

sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Empty
PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptyTue Feb 17, 2009 9:45 pm

kalau ble..
list down harga atau pakej2 yg d tawarkn..
lgi best gitu.. Very Happy

Back to top Go down
http://www.turbomaniac88.blogspot.com
Trv_86
Administrator
Administrator
Trv_86

Male
Number of posts : 240
Age : 33
Location : Kota Kinabalu
Job : Computer Tech
Registration date : 2009-02-16

sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Empty
PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptyTue Feb 17, 2009 10:11 pm

Bha.. buli bha geng.. kasi list down la dulu berapa harga.. semua la bha... jay jadi tour guide..hehe cheers jangan la terlampau mahal bha geng...
Back to top Go down
j_a_Y
VIP Member
VIP Member
j_a_Y

Male
Number of posts : 127
Age : 32
Location : kota kinabalu
Job : tourist guide
Registration date : 2009-02-15

sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Empty
PostSubject: perhatian   sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptyThu Feb 19, 2009 8:04 am

kepada sumer member2 dlm team reunite,sy sdh selidik2 harga2 ke pulau atau satu lg hooping island maksudnya pergi ke pulau2 yg berlainan dlm satu hari....harga yg sy ble tawarkn setiap seorg utk pergi satu island adalah rm18.00 seorg x termsk enterance fee ke pulau juz return boat dr pulau manukan,mamutik,dah sapi blk ke jeti....harga nie hanya berkuatkuasa jika sy yg urus dgn salah satu tour company sebab jika org lain harga yg diberikn kepada kamu adalah rm150 ke atas termsk buffet lunch itu pun klu kamu berduit kamu blh ikut pakej tue if sekiranya ada salah seorg dr kta mau bajet xkn kta biarkn member satu tue xda mkn kn....so fikir2knlah bkn apa tp nie peringatan kta satu team sma2 ssh sma2 senang ok sumer sapa2 berminat juz reply......enjoy 0o0o0o klu kta ramai2 pergi lol!
Back to top Go down
::JEX::
Web Master
Web Master
::JEX::

Male
Number of posts : 216
Age : 32
Location : Kota Kinabalu
Job : Graphic Designer
Registration date : 2009-02-13

sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Empty
PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptyThu Feb 19, 2009 9:26 am

cadangan yg sgt baik ni.. nti kalo suma setuju kita ble buat ni.. apa2 pun update slalu ttg harga ni k bro.. farao
Back to top Go down
http://reunite.twilight-mania.com
j_a_Y
VIP Member
VIP Member
j_a_Y

Male
Number of posts : 127
Age : 32
Location : kota kinabalu
Job : tourist guide
Registration date : 2009-02-15

sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Empty
PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptyThu Feb 19, 2009 12:44 pm

ok bro xda mslh nnt ada perubahan ttg harga sy akn inform korang sumer....
Back to top Go down
__p_yE__.com
Senior Airman
Senior Airman
__p_yE__.com

Male
Number of posts : 135
Age : 33
Location : key Bee as cow boy town
Job : still riot..
Registration date : 2009-03-07

sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Empty
PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptySat Mar 07, 2009 11:57 pm

owh sdh di rancang kah ni?.
pG pulau yeahh..!!
siuk nya tu...
aku stuju tu kata sepakat membawa berkat hehe..
bah jgn di kasi lama kmu jk pg..
aku di kL ni..Very Happy..haha
Back to top Go down
j_a_Y
VIP Member
VIP Member
j_a_Y

Male
Number of posts : 127
Age : 32
Location : kota kinabalu
Job : tourist guide
Registration date : 2009-02-15

sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Empty
PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptyMon Mar 09, 2009 3:43 pm

__p_yE__.com wrote:
owh sdh di rancang kah ni?.
pG pulau yeahh..!!
siuk nya tu...
aku stuju tu kata sepakat membawa berkat hehe..
bah jgn di kasi lama kmu jk pg..
aku di kL ni..Very Happy..haha


lah geng ko d kl pula nie bila ko p sabah nie....
What a Face
Back to top Go down
Trv_86
Administrator
Administrator
Trv_86

Male
Number of posts : 240
Age : 33
Location : Kota Kinabalu
Job : Computer Tech
Registration date : 2009-02-16

sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Empty
PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptyWed Mar 11, 2009 2:17 am

Lek bha...
kalo teda halangan,
jadi juga bha kita semua g pulau... hehe...
tapi semuja mesti berbincang dgn lebih teliti la dulu... cheers

_________________
TrevoR
trevor.philip86@gmail.com
Back to top Go down
mie-boy
Airman First Class
Airman First Class
mie-boy

Male
Number of posts : 84
Age : 31
Location : kota kinabalu,sabah
Job : minarex resources sdn bhd
Registration date : 2009-02-16

sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Empty
PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptyWed Mar 11, 2009 10:47 am

uiii..pulau!!!!! affraid ,best owhhh..hopely jd la plan maw p pulau tu..best tu geng.. Very Happy
Back to top Go down
__p_yE__.com
Senior Airman
Senior Airman
__p_yE__.com

Male
Number of posts : 135
Age : 33
Location : key Bee as cow boy town
Job : still riot..
Registration date : 2009-03-07

sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Empty
PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptyWed Mar 11, 2009 6:31 pm

p pulau mana kmU plan ni,,
pulau sipadan kah hehe...
Back to top Go down
randy
Administrator
Administrator
randy

Male
Number of posts : 291
Age : 31
Location : Luyang~Lintas
Job : sTudent
Registration date : 2009-02-15

sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Empty
PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptyWed Mar 11, 2009 10:35 pm

__p_yE__.com wrote:
p pulau mana kmU plan ni,,
pulau sipadan kah hehe...

p pulau gaya..
ada berani??.. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
http://www.turbomaniac88.blogspot.com
::JEX::
Web Master
Web Master
::JEX::

Male
Number of posts : 216
Age : 32
Location : Kota Kinabalu
Job : Graphic Designer
Registration date : 2009-02-13

sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Empty
PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptyWed Mar 11, 2009 11:33 pm

gilakk c randy ni hahaha~ ko dlu la tgk ada brita balik kk ka nda wkakakaka~ rendeer

_________________
sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Ta22_23_b_by_groundrizzle
Back to top Go down
http://reunite.twilight-mania.com
__p_yE__.com
Senior Airman
Senior Airman
__p_yE__.com

Male
Number of posts : 135
Age : 33
Location : key Bee as cow boy town
Job : still riot..
Registration date : 2009-03-07

sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Empty
PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptyThu Mar 12, 2009 12:50 pm

randy wrote:
__p_yE__.com wrote:
p pulau mana kmU plan ni,,
pulau sipadan kah hehe...

p pulau gaya..
ada berani??.. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

bha duluan lah kmu klu p pulau gaya lol!
nanti jak aku follow hahaha. flower
Back to top Go down
mie-boy
Airman First Class
Airman First Class
mie-boy

Male
Number of posts : 84
Age : 31
Location : kota kinabalu,sabah
Job : minarex resources sdn bhd
Registration date : 2009-02-16

sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Empty
PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptyMon Mar 16, 2009 12:03 pm

uii...kmu ingat c rendy ndak berani ka???...dia tu asal dri pulau gaya tu affraid ...ahahahahaa.... cyclops
Back to top Go down
Trv_86
Administrator
Administrator
Trv_86

Male
Number of posts : 240
Age : 33
Location : Kota Kinabalu
Job : Computer Tech
Registration date : 2009-02-16

sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Empty
PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptySun Mar 22, 2009 10:06 am

mie-boy wrote:
uii...kmu ingat c rendy ndak berani ka???...dia tu asal dri pulau gaya tu affraid ...ahahahahaa.... cyclops

Jangan mula off topic lagi arr.. hehehe... Exclamation

_________________
TrevoR
trevor.philip86@gmail.com
Back to top Go down
Trv_86
Administrator
Administrator
Trv_86

Male
Number of posts : 240
Age : 33
Location : Kota Kinabalu
Job : Computer Tech
Registration date : 2009-02-16

sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Empty
PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptySun Mar 22, 2009 10:09 am

randy wrote:
__p_yE__.com wrote:
p pulau mana kmU plan ni,,
pulau sipadan kah hehe...

p pulau gaya..
ada berani??.. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Bahaya Bro nie... pegi pulau gaya arr... hahahaha..
Kalo mo bajet murah, sana la yang paling ngam... ekekeke... Suspect

_________________
TrevoR
trevor.philip86@gmail.com
Back to top Go down
j_a_Y
VIP Member
VIP Member
j_a_Y

Male
Number of posts : 127
Age : 32
Location : kota kinabalu
Job : tourist guide
Registration date : 2009-02-15

sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Empty
PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptyMon Mar 23, 2009 2:19 pm

uiks out dah topic kamu nie.....adesssss pulau gaya x tmsklah mateee kta klu mau p sna adedede kamurang nie huhu lol!
Back to top Go down
Trv_86
Administrator
Administrator
Trv_86

Male
Number of posts : 240
Age : 33
Location : Kota Kinabalu
Job : Computer Tech
Registration date : 2009-02-16

sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Empty
PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   sapa2 nak bt aktiviti kat pulau EmptySun Mar 29, 2009 9:09 am

j_a_Y wrote:
uiks out dah topic kamu nie.....adesssss pulau gaya x tmsklah mateee kta klu mau p sna adedede kamurang nie huhu lol!

Hahaha.... diorang betul2 mo p pulau gaya bha mungkin nie.... paling murah kan.. Mad

_________________
TrevoR
trevor.philip86@gmail.com
Back to top Go down
Sponsored content




sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Empty
PostSubject: Re: sapa2 nak bt aktiviti kat pulau   sapa2 nak bt aktiviti kat pulau Empty

Back to top Go down
 
sapa2 nak bt aktiviti kat pulau
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: BUSINESS CENTRE :: SERVICES-
Jump to: